Floor Hofman

Floor Hofman

“Ronduit verbijsterend was het optreden van singer-songwriter Floor Hofman. Niet alleen beschikt dit hoogbegaafde multitalent van 15 jaar al over een onmiskenbaar eigen stijl, ze is ook volkomen naturel en ontspannen in de omgang met haar publiek. – Volkskrant 17 augustus 2010, Ton Maas

Floor was op jonge leeftijd geïnteresseerd in alles wat met muziek te maken had. Op 6 jarige leeftijd begon ze met klassieke gitaarles en op 11 jarige leeftijd met zangles. Ook speelde ze een aantal jaren in een band bij het bandcoaching project Gehannes.

Floor treedt veel op. Ze speelt op kleine festivals, in theaters en bij andere gelegenheden met een luisterpubliek. Ze schrijft haar teksten en muziek zelf en laat die graag horen. Haar liedjes zijn ‘klein’ en dromerig en hebben soms een lichte jazz inslag. Sinds kort begeleiden Kasper Dam en Jeroen van Neerven haar op contrabas, gitaar en drum.

Uit de pers:

“De 15-jarige Floor Hofman uit Geldrop had een opvallend volwassen beheersing van de manier waarop ze haar stem naar believen liet buigen en draaien.”
Eindhovens Dagblad 16 augustus 2010, René van Peer

Naast een schitterende stem begeleidt ze zichzelf op gitaar en schrijft ze haar nummers zelf” (VPRO/3voor12).

myspace.com/floorhofman

floor-music.hyves.nl