10 oktober 2015 Music Match Maker

Netwerken, nu ook voor muzikanten

Op zoek naar een band of bandlid? Op zaterdag 10 oktober opent Muziekkompas de deuren van PopEi voor alweer de derde editie van Music Match Maker! Muzikanten en bands die op zoek zijn naar medemuzikanten kunnen tijdens deze middag in contact komen met andere muzikanten om zo een complete band, duo of andere muziekgroep te vormen. De tweede editie was zelfs nog succesvoller dan de eerste, dus grote kans op matches! Gezien de drukte vorige keer is het aan te raden jezelf van tevoren aan te melden.

Info kun je vinden op http://muziekkompas.com/netwerken-voor-muzikanten-tijden-music-match-maker/

22 juni: Kinderskatewedstrijd & bands van Geahnnes in Area 51

Op zondag 22 juni een spektakel in Area51: kinderen skaten en kinderen maken muziek, een toffe samenwerking! Nadere info volgt.

15 Juni: Kinderrockfestijn!!!

Op zondag 15 juni tussen 15.00 en 18.00 laten de jongste muzikanten van Gehannes zich weer horen in café Stads. Dit keer hebben we ook weer een band van ‘buitenaf’ als deelnemer: een kinderband van het Centrum van Pop en Jazz olv Lisa Soraya Beekwilder, op haar beurt vroeger ook een Gehannes muzikant! Nadere info volgt.

Muziekkompas wijst de weg in muzikaal Eindhoven

Gehannes is een van de wijzers van het kompas. Zie de site www.muziekkompas.com voor meer informatie en like ons op Facebook

Bandcoaching gaat weer van start!

Op dinsdag 3 en woensdag 4 september starten we weer met de bandcoaching bij skatepark Area51! Wil je je nog aanmelden, stuur dan snel een mail naar info@gehannes.nl.

Elke 4de Dinsdag van de maand Play Artistic!

Dit seizoen is er geen Play Artistic meer. Je weet wel, elke 4e dinsdag is het tijd voor de Play Artistic jamsessie. Binnenkort kun je op deze site lezen wanneer we weer gaan starten. Neem vooral je instrument mee! Of het nou  een hawaiigitaar, ukelele of didgeridoo is, maakt niks uit, als je er  maar mooie, gekke, tegendraadse of eenvoudige muziek op kunt maken.

De nieuwe website van Gehannes!

Ja, jullie zien het allemaal goed, de nieuwe website van Gehannes is online. Een website vol informatie over Gehannes Bandcoaching, Hanneke en haar bands!

Wij hopen dat jullie er van genieten!

Thom Dubé & Richard Overboom

Developers at EPIC SHOWDOWN

Wil jij ook spelen bij Gehannes?

Dat kan! Ben jij tussen de 6 & 18 jaar? Meld je dan aan door een email te sturen naar info@gehannes.nl. Vergeet niet je naam en leeftijd te vermelden in de email en je krijgt zo snel mogelijk bericht!

Een nieuwe look voor Gehannes!

Gehannes Bandcoaching heeft een metamorfose ondergaan! Naast een nieuwe website heeft Gehannes ook een nieuw logo. Gehannes 2.0!

Talent uit de stal van Gehannes

Verhalen van muzikanten die zijn begonnen met muziek maken bij Gehannes Bandcoaching en nu nog steeds muziek maken! De Gehannes ALLSTARS.

Bands van Gehannes

Wie zijn die bands van Gehannes? Op de Band-pagina’s zie je het allemaal! Compleet met foto! In de toekomst kunnen de bands hun eigen pagina beheren en media toevoegen als MP3′s en Video’s!

Vrienden worden met Gehannes?

Gehannes is klaar voor 2011! Wil jij vrienden worden met Gehannes op Twitter of Facebook? Ga dan snel naar Twitter of Facebook en blijf op de hoogte van al het Gehannes nieuws!

Video’s van Gehannes

Gehannes Bandcoaching bestaat al heel lang! Bij MEDIA vind je video’s, muziek en foto’s van Gehannes. Een aantal uit “de oude doos” maar ook nieuw beeldmateriaal!

Elke maand Play Artistic @ Area 51

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Elke maand @ Area 51: de Play! Artistic… jamsessies. Vorig seizoen nog een opkomende naam in de Eindhovense improvisatie wereld, hopelijk wordt het dit jaar een gevestigd begrip. Let wel even op als je de woensdagavonden al had ingekleurd in je agenda: voortaan gaan de sessies plaatsvinden op dinsdagavonden, vanaf 21:00 uur in het Area51 skatepark. Elke vierde dinsdag van de maand, welteverstaan… Wil je elke maand uitgenodigd worden, stuur dan een bericht aan info@gehannes.nl met de vermelding Play Artistic.

Om even weer je geheugen op te frissen:

Play! Artistic… is een initiatief van Hanneke vd Boomen en consorten. Geen saaie funkriffs zonder einde en geen vooraf afgesproken covers, maar vrije jams waarbij elke denkbare stijl en kwinkslag mogelijk is. Muzikanten van alle pluimage zijn van harte uitgenodigd om elkaar tijdens deze avonden te ontmoeten. Speel je saz, laptop, ukelele, fagot of zelfs misschien wel elektrische gitaar, hoe gekker hoe beter…

Hopelijk zien we je dus dinsdag. Enne, als je nog iemand kent waarvan je denkt dat ie wel in is voor zo’n geintje, schroom dan niet om hem/haar van zijn/haar luie **** af te laten komen en mee te nemen naar de Area51!

Met vriendelijke groeten,

Hanneke vd Boomen, Michiel ‘Kledder’ Kelders, Joni Houtman, Gijs Coolen.